Tuan Blog

Tawau✈Mansoura, Malaysia
'93. A doctor-in-the-making.

Wednesday, 10 December 2014

Rumah sakit

5 bulan cuti kat malaysia...skip kelas pathology, pharmacology, microbiology, and parasitology for almost 2 months. Skip class ada sebab, sebab nak repeat spm paper physics. Sebab 4 tahun lepas berjaya dapat C+ je untuk physics. Sebab kalau nak jadi doctor tak cool lah kalau spm ada C. Huhu. Merepek. Sebab nak sediakan payung sebelum hujan lah. Risau plak nanti lepas grad, masa nak apply untuk housemanship kat malaysia kementerian tak nak graduan yang ada C spm. We cannot predict the future right? so let's just be prepared for tomorrow.

Lepas cuti lelama disamping famili and sekarang jauh di negeri orang...rasa homesick tu masyaAllah chronic sangat.....hmm tu je :(

No comments:

Post a Comment